Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Gestoomd varkensvlees met chinese rijstwijn
- Ingrediënten:
- bosui, buikspek, gember, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, arachideolie, cayennepeper, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, mirin, olie, peper, rijstazijn, sake, sesamolie, sesamzaad, sjalot, sojaolie, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit I love groente:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten: