32 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobasilicumbieslookbroodcitroendijonmosterddroge witte wijneigriekse yoghurtgrof zeezouthalloumihoningknoflookkomijnpoederolijfoliepaprikapoederpeperpeterseliesuikertijmuivolle yoghurtwalnotenwitte peperzonnebloemolie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Brokken Piloot

Ingrediënten:
aardappels, brood, citroensap, friseesla, haricots verts, honing, kerstomaat, ketchup, krieltjes, mayonaise, yoghurt en zout

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Garnalensalade

Ingrediënten:
citroensap, garnalen, mayonaise, paprikapoeder, tabasco, witlof, yoghurt, zout en zure augurk

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Mayonaisesaus

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, mosterd, room, witte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

tonijnsalade

Ingrediënten:
banaan, citroensap, ei, grapefruit, mayonaise, paprikapoeder edelsusz, sla, tonijn uit blik, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Haringfolet "Snobby"

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, kaviaar, kwark, maatjesharing, mayonaise, peterselie, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - 101 ballen

Bijgerecht uit 101 ballen:

Schimmelkaasdip

Ingrediënten:
bieslook, blauwschimmelkaas, citroensap, griekse yoghurt, mayonaise, worcestershiresaus, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Auberginefrieten met venkelyoghurt

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroensap, eieren, griekse yoghurt, grof zeezout, korianderzaad, mayonaise, panko, peper, sesamzaad, venkelzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Salade van schelpdieren

Ingrediënten:
artisjokbodems, cayennepeper, citroensap, coquilles, gemberpoeder, mayonaise, paprikapoeder, sla, tomaten, tomatenketchup, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Russische eieren

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, ei, kappertjes, kaviaar, mayonaise, peterselie, suiker, yoghurt, zout, zoute augurk, zure augurken en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Ree-sinaasappelsalade

Ingrediënten:
citroensap, gemberpoeder, jeneverbessen, kerriepoeder, marjolein, mayonaise, paprikapoeder, reerug, sinaasappel, sla, spek, tijm, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kip-mangosalade met oranje rijst

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelschaafsel, citroensap, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidenpasta, mango, mayonaise, olijfolie, sinaasappel, ui, verse bladpeterselie, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, wortel, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / rijst / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koken voor twee:

Salade 'Alice'

Ingrediënten:
andijvie, citroensap, gember, grapefruit, groene paprika, mayonaise, rode paprika, sinaasappel, suiker, tomaat, witte peper, yoghurt, zout en zure appel

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Gevuldem aubergines

Ingrediënten:
aubergine, augurk, citroensap, doperwten, edammer kaas, gerookte zalm uit blik, kalfsvlees, mayonaise, mierikswortel, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, suiker, ui, witte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Feestelijke hapjes & drankjes

Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:

Gevarieerde Lepelhapjes

Ingrediënten:
bacon, citroensap, dadels, erwten, gerookte makreel, granaatappelpitten, granaatappelsap, halloumi, kwarteleitjes, lente ui, mayonaise, olijfolie, peer, peper, radijzen, rijstwijn, room, roquefort, sesamolie, sesamzaadjes, sojasaus, tuinkers, verse kaas, visfilet, walnoten, yoghurt en zout

Soort:
feestdagen
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zeelt in gekruide saus

Ingrediënten:
bernagie, bieslook, citroen, citroenmelisse, citroensap, citroenschil, dragon, kervel, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, pimentbolletjes, selderijknol, tabasco, ui, water, wijnazijn, witte wijn, wortel, yoghurt, zeelt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Eendenborstfilet met mosterd & remoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, duindoornbessen, eendenborstfilets, geel mosterdzaad, knolselderij, komijnpoeder, mayonaise, mosterdpoeder, olijfolie, suiker, tijm, wittewijnazijn, yoghurt, zeezoutvlokken, zout en zwarte peper

Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Broodjes Makreel Rillette

Ingrediënten:
ansjovisfilets, artisjokharten, citroensap, gerookte makreel, griekse yoghurt, harissa, lente-ui, mayonaise, olijfolie, sjalot, verse dille, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Côte à l'os met veldsla "speciale"

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, citroensap, citroenzest, gedroogde oregano, ketchup, mayonaise, paneermeel, peper, ribeye met bot, rode ui, sesamzaad, veldsla, volle yoghurt en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / rundvlees
Haal meer recepten op...