Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, champignon, groente, honing, kerstomaat, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, specerijen, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: