33 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broodjeburgereigroentehamburgerskaneelknoflookkomijnkruidenolijfoliepaneermeelpeperpimentspecerijensuikertarweuivetvleesvervangerwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Tajine van herfstgroenten (portobellochampignons, shii-take, ui, meiraap, aardappel en pompoen)

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Urug patata - Aardappelchaps - Gevulde aardappelcakejes

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, frituurolie, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, matsemeel, nootmuskaat, paneermeel, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Marokkaanse gevulde aardappelcakejes

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, ei, frituurolie, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, nootmuskaat, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Marokkaanse vegetarische gevulde aardappelcakejes

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, ei, frituurolie, gemalen kardemom, ei, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, nootmuskaat, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Ovenschotel met vleesvulling en aardappelpuree

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, ei, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, nootmuskaat, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gevulde aardappelcakejes met dikke korst

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, ei, frituurolie, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, matsemeel, nootmuskaat, paneermeel, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Gekruide aardappelballetjes - perkedel kentang ketjil

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bloem, ei, eiwit, frituurolie, ketjap benteng asin, knoflook, komkommer, nootmuskaat, olie, tomaat, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Indonesische pastei - pastel toetoep

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, boter, doperwten, ei, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, margarine, nootmuskaat, olie, peper, prei, suiker, verse bladselderij, verse koriander, worteltjes en zout

Keuken:
Indonesisch / Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gekruide gebakken aardappeltjes

Ingrediënten:
aardappels, citroen, gemalen komijn, korianderblaadjes, paprikapoeder, specerijen, knoflook, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische tandoori tempeh met zoetzure groenten en platbrood

Ingrediënten:
basilicum, brood, garam masala, gember, groene kruiden, groenten, honing, kaneel, kip, knoflook, kokosolie, komijn, komkommer, koriander, kruiden, kruidnagel, marinade, masala, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pasta, peterselie, platbrood, rode paprika, sesamzaad, sesamzaadjes, tandoori kruidenpasta, tempeh, tomatenpuree, verse koriander, verse peterselie, witte wijnazijn, witte wijnazijn, wortels, wraps en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tofu Asian SoFine

Ingrediënten:
groenten, kruiden, marinade, pastinaak, rijstnoedels, soja, sojabonen, specerijen, tofu, vet, water, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: BOON Burgers falafel

Ingrediënten:
boon, broodje, burger, hamburgers, chili, eiwitten, gepofte quinoa, gluten, groenten, kikkererwten, koriander, kruiden en specerijen, paneermeel, peterselie, quinoa, tarwebloem, vet, vleesvervanger, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: quinoa salade

Ingrediënten:
amandel, amandelen, azijn, bosui, citroenblad, citroensap, dressing, eiwitten, gele peen, gember, groente, groenten, zout, hennepzaad, knoflook, komkommer, koriander, koriander, limoensap, maïszetmeel, melasse, noten, olijfolie, palmolie, paprikapuree, pistachenoten, quinoa, raapzaadolie, rode paprika, rode peper, rode quinoa, sesamolie, sesamzaad, sojabonen, sojasaus, specerijen, stabilisator, sugarsnaps, suiker, tarwe, uienpoeder, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

BBQ spiesjes GoodBite

Ingrediënten:
azijn, braadworstjes, hamburgers, eiwitten, erwten, groenten, kruiden, marinade, palmvet, piri piri saus, soja, specerijen, suiker, tarwe, water, zetmeel en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

BBQ spiesjes GoodBite

Ingrediënten:
azijn, braadworstjes, hamburgers, eiwitten, erwten, groenten, kruiden, marinade, palmvet, piri piri saus, soja, specerijen, suiker, tarwe, water, zetmeel en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

NEW: vegan shoarma Vivera

Ingrediënten:
broodje, chilipeper, eiwitten, foelie, gember, groenten, ijsbergsla, karwijzaad, komijn, koriander, kruiden, kruidnagel, kurkuma, lavas, olie, paprika, piment, pita, specerijen, venkelzaad, vet en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Schnitzel GoodBite

Ingrediënten:
braadworstjes, champignons, eiwitten, erwten, groenten, kruiden, paneermeel, satésaus, schnitzel, sla, soja, specerijen, tarwe, tarwebloem, vet, water, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Vivera Meesterburger

Ingrediënten:
aardappelen, broodje, burger, hamburgers, eiwitten, gluten, groenten, kokosolie, kruiden en specerijen, maïs, maltodextrine, tarwe, tomatenpoeder, vet, vleesvervanger, zeezout en zonnebloemolie

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Turkse Flapjes

Ingrediënten:
ei, kaas, groente, olie, peper, room, specerijen, ui, yoghurt, yufkavellen, zachte kruiden en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: AH verse plantaardige burgers

Ingrediënten:
aardappels, balletjes, biet, broodje, burger, hamburgers, eiwitten, friet, gehakt, gluten, groenten, kip, kruiden, look, plantaardige olie, rode biet, specerijen, tomaat, vet, vleesvervanger, zeezout en zout

Haal meer recepten op...