Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, bloemkool, boter, brood, crème fraîche, dragon, ei, fond, kerriepoeder, kervel, knoflook, knolselderij, mager rundvlees, merg, olie, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier: