32 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelanijszaadbakpoederbieslookbladpeterseliebloembotercitroenraspcitroensapeieidooierfruitknoflookknolselderijmelkolijfoliepeperpeterselieroomsuikeruiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappel-citroensneeuw

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, citroenrasp, nootmuskaat, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Soort:
schuim/mousse/gelei / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Chocolademousse

Ingrediënten:
cacaopoeder, citroen, eiwit, nootmuskaat, pure chocolade, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Speculaaswieltjes

Ingrediënten:
biologische citroen, donkere basterdsuiker, eidooier, melk, bloem, boter, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemalen kruidnagels, gemberpoeder, amandel, nootmuskaat, ruwe rietsuiker, sinaasappel, slagroom, kaneel en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gekruide pompoenmousse met citroenroom

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, citroenschil, eiwit, ingelegde gember, gemalen anijs, nootmuskaat, poedergelatine, pompoen uit blik, slagroom, suiker, wijnsteenzuur en zout

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

chocolade- kaneelkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, citroenschil, crème fraîche, eieren, bloem, gehakt, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, cacao, pure chocolade, slagroom, kaneel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni met spinazi en kabeljauw

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, citroen, citroensap, diepvriesspinazie, droge witte wijn, kabeljauwfilet, lintmacaroni, macaroni, maïzena, nootmuskaat, peper, slagroom, spiraalmacaroni en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vis
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Vrolijke vispie

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, cheddar, citroen, engelse mosterd, gerookt dooregen spek, goudse kaas, laurier, nootmuskaat, peper, prei, rozemarijn, slagroom, visfilet, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kippenragout

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroen, eidooier, gevogeltebouillon, gevogelteglace, kalfsgehakt, kipfilet, kippengehakt, kruidnagel, laurier, lente-ui, nootmuskaat, parijse champignons, peterselie, slagroom, tijm, ui, varkensgehakt, wortelen, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Korianderpuree

Ingrediënten:
boter, fleur de sel, ingelegde citroenschil, koriander, limoenschil, nootmuskaat, room en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
kruiden
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zalmforelfilets met witloof

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gerookt spek, nootmuskaat, peper, room, sjalotten, vetstof, witloof, witte wijn, zalmforelfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Hartverwarmende kalkoenstoof

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroen, ei, kalkoenborst, kippenbouillon, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, peterselie, slagroom, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Witloofpakketje

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, ei, gerookt spek, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, peper, room, witloof en zout

Soort:
groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelbakje

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, champignons, citroen, dille, eieren, grijze garnalen, nootmuskaat, paneermeel, peper, room, sint-jakobsvruchten, vetstof, zeeduivel en zout

Soort:
aardappelgerecht / frituur
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Cultuurshock in Nederland en Oranjekoek

Ingrediënten:
amandelspijs, ei, fijne suiker, gekonfijte sinaasappelsnippers, bloem, poedersuiker, water, boter, maïzena, anijszaad, bakpoeder, kardemom, nootmuskaat, zout, slagroom, fruit, voedingskleurstof en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Cultuurshock in Nederland en Oranjekoek

Ingrediënten:
amandelspijs, anijszaad, bloem, ei, ei, fijne suiker, gekonfijte sinaasappelsnippers, boter, maïzena, poedersuiker, bakpoeder, kardemom, nootmuskaat, zout, slagroom, fruit, voedingskleurstof en water

Haal meer recepten op...