182 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemkoolbroodcourgettefruitgranengroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterseliespecerijentijmuivetvisvleeswaterwortelzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan moussaka met aubergine, zoete aardappel, seitan en cashewroom

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, aubergines, bechamelsaus, beenderen, olijfolie, tomaat in blik, cacao, citroen, citroenen, eiwitten, fleur de sel, fruit, gehakt, water, kaneel, knoflook, water, kokosbloesemsuiker, kruiden, olie, paprikapoeder, peterselie, saffraan, seitan, tarwe, knoflook, tomaat, tomatenblokjes, ui, uien, vet, zoete aardappel, zoete aardappels, zout en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met ansjovis en olijven

Ingrediënten:
ansjovis in blik, aubergine, droge wijn, kruiden, kappertjes, knoflook, olijfolie, pomodori, rode paprika, spaghetti, ui, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groentepizza

Ingrediënten:
aubergine, courgette, feta, kruiden, gele paprika, groene paprika, knoflook, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, rode paprika, tomatensaus, ui, vleestomaat en zwarte olijven

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Asperges, tuinbonen en gebakken schapenricotta

Ingrediënten:
ansjovis, asperges, bouillon, dragon, erwten, geit, gerookte zalm, groente, ham, jonge tuinbonen, kappertjes, kervel, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, ricotta, roze peper, rucola, sjalotje, tuinbonen, kruiden, verse pasta, 
zout en peper en zwarte olijven

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bloemkooltosti

Ingrediënten:
bloemkool, eieren, gedroogde bieslook, groente, groenten, kruiden, ras-el-hanout, roosjes en zachte geitenkaas

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kabeljauw met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroenkruid, courgette, droge witte wijn, frituurvet, groene kruiden, grof zeezout, kabeljauwfilet met huid, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, peper, peterselie, rozemarijn, spaanse peper, tijm, tomaten, tomatensap, ui, vastkokende aardappels en zoete paprika

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

4 x vegetarische Mediterrane Mezzes

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bleekselderij, courgette, peterselie, geitenkaas, gele courgette, gerookt paprikapoeder, groene courgette, groene kruiden, groenten, kerrie, komkommer, krieltjes, kruiden, paprika, paprikapoeder, peper en zout, peterselie, ras el hanout, rucola, wijn en wortel

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Zelfgemaakte lasagnette

Ingrediënten:
aubergine, tomatenpuree, mozzarella, courgette, kaas, kruidenmix, lasagnette, olijfolie, gezeefde tomaten, rode paprika, bleekselderij, knoflook en ui

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

5 manieren om gekookte granen op te peppen

Ingrediënten:
bieslook, bladgroenten, blauwschimmelkaas, bloemkoolroosjes, bonen, broccoli, doperwten, feta, geitenkaas, groenten, kaas, kruiden, misosaus, munt, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn en wortelgroenten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...