Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bagna cauda
- Ingrediënten:
- ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, ansjovisfilet, asperge, azijn, bakolie, bleekselderij, bloemkool, bonen, borlottibonen, boter, bouillon, brood, citroen, eidooier, groente, kaas, kruiden, olijfolie, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Beproefd: