Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Rijst bij kip met bakbanaan
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, langkorrelrijst, laurier, peper, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- rijst
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, bruine bouillon, droge witte wijn, groentebouillon, grove mosterd, kerriepoeder, knoflook, kooknat van champignons, krenten, laurierblad, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier: