Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bieslook, boter, bouquet garni, cayennepeper, citroensap, cognac fine champagne, court-bouillon, droge witte wijn, eiwit, grof zeezout, knoflook, peper, prei, saffraan, selderij, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, visbouillon, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: