112 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouilloncitroencitroensapeifruitgroentekaasknoflookmelkolijfoliepeperpeterseliepompoenspinazietijmuivleeswaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bleekselderij met bechamel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, groente, gruyère, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis, boter, extra vierge-olijfolie, groenten en knoflook

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Linzen en pompoen - ads be qar wa khli plus variatie

Ingrediënten:
andijvie, bladgroente, boter, cayennepeper, gedroogde linzen, gedroogde witte bonen, gemalen komijn, khlii, molsla, olijfolie, paprikapoeder, pompoen, smen, snijbiet, spaanse peper, tomaat, tomatenpuree en ui

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / peulvruchten / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Warme saus - bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, knoflook en groente

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Ansjovisdipsaus - banga cauda

Ingrediënten:
artisjok, bloemkool, boter, gezouten ansjovis, groenten, jonge knoflook, olijfolie, paprika, radijs, selderij, stokbrood en venkel

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis
Haal meer recepten op...