42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumbleekselderijbotercitroeneieidooiergistgroentekaaskaneelknoflookkruimige aardappelmeelmelknootmuskaatolijfoliepepertijmtomatenpureeuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met zoete aardappel

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, chipotle-kersensalsa, citrussalsa, druivenpitolie, eidooier, eiwit, esdoornsiroop, esdoornsiroop-roomkaassaus, aardappel, maïsolie, melk, pico de verde, roomkaas, suiker, verse tomatensalsa, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Pizza di patate

Ingrediënten:
aardappel, gist, grano duro meel, knoflook, manitoba-meel, olijfolie, rozemarijn, suiker en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Hongaarse lángos

Ingrediënten:
bloem, knoflooktenen, kruimige aardappel, melk, olie om te frituren, suiker, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebonden maischowder

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, croutons van maïsbrood, druivenpitolie, halfvolle room, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, melk, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

focaccia uit bari

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, bloem, gist, kerstomaat, oregano, suiker, zout, ui, water en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:

Aardappelkoek met Limburgse kaas en stroop

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, gedroogde gist, limburgse kaas, limburgse stroop, melk, olie, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Aardappelwafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, esdoornsiroop, esdoornsiroop-roomkaassaus, aardappel, maïsolie, melk, mornaysaus, paddenstoelenketchup, roomkaas, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Ku-lau-yuk

Ingrediënten:
aardappelmeel, ananas, azijn, bloem, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, suiker, tomaat, tomatenketchup, ui en varkenslappen

Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gebakken runderlever met gebakken uien

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, citroenolie, citroenrasp, kruimige aardappel, lever, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rodewijnazijn, suiker, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kippenbouillon, knoflook, koolrabi, lamsbouillon, lamsschouder, lamsvlees, meiraap, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, sjalot, suiker, tomaat, tuinbonen, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / tajine / lamsvlees
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Gnocchi in tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, bloemige aardappel, boter, eidooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, romatomaat, suiker, tijm, ui en wortel

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...