58 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbleekselderijbloemboterbouillongedroogde tijmknoflookkruidnagellaurierlaurierbladnootmuskaatolijfoliepaprikapoederpeperpeterseliepreirode paprikarode wijntomaattomatenpureeuivleeswortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Citroen-tijm

Ingrediënten:
bouillon, citroenen, knoflooktenen, verse tijmblaadjes, vlees, witte peper en zout

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep met rundvlees

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep met rundvlees - Mijn Recepten

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Pot-au-feu van gekookt rundvlees - pot-au-feu miroton

Ingrediënten:
aardappeltjes, bleekselderij, bospeen, boter, bouillon, bouquet garni, droog broodkruim, gekookt rundvlees, grof zeezout, knoflook, krieltjes, kruidnagel, laurierblad, meiknol, peper, peperkorrel, prei, rodewijnazijn, runderhalsvlees, runderharinkje, runderschenkel, rundersoepvlees, selderijhart, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / soep/bouillon / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Tomatensoep met balletjes

Ingrediënten:
boterham, knoflook, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, roomboterbladerdeeg, runderbouillon, rundergehakt, tijm en tomaten uit blik

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Bourgondische stoofpot

Ingrediënten:
champignons, gedroogde peterselie, ui, knoflook, laurierblad, magere spekreepjes, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, rundvlees, tijm en boter

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Harzer kaassoep

Ingrediënten:
kruiden, runderbouillon, prei, roomkaas en rundergehakt

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Chili con carne

Ingrediënten:
chilipoeder, gedroogde oregano, gedroogde tijm, goudse kaas, kidneybonen, komijnpoeder, olijfolie, runderbouillon, rundergehakt, suiker, knoflook, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en zure room

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Machtige mulligatawny

Ingrediënten:
basmatirijst, flespompoen, garam masala, gember, hp sauce, knoflook, koriander, olijfolie, patak's madras-currypasta, peper, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Shepherd’s pie van Yvette van Boven

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, tomaat in blik, boter, broodkruim, tabasco, gehakt, laurierblaadje, nootmuskaat, paneermeel, puree, runderbouillon, rundergehakt, melk, bleekselderij, knoflook, tijm, ui, versgemalen zwarte peper, winterpeen, worcestershiresaus en zeezout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Bourgondische stoofpot

Ingrediënten:
champignons, gedroogde peterselie, ui, knoflook, laurierblad, magere spekreepjes, rode wijn, runderbouillonblokje, rundergehakt, rundvlees, tijm en boter

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:

Shepherds Pie

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, bloem, boter, cheddar, lamsgehakt, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, ui, wijnazijn, worcestersaus, wortel en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spaghetti bolognese (al ragù)

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenworst, knoflook, olijfolie, pancetta, papardelle, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met gehaktsaus

Ingrediënten:
cayennepeper, kruiden, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Aardpeersoep met parelgort

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, olie, olijfolie, parelgort, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, uien en wortel

Soort:
soep/bouillon / rundvlees

Recept van Mijn Recepten:

Uiensoep maaltijdsoep

Ingrediënten:
kerrie, oude kaas, paprikapoeder, peper, runderbouillonblokje, rundergehakt, tijm, toast, tomaat, tortellini, ui en zout

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Pie met gehakt & ui, warkdeeg

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, cayennepeper, ei, engelse mosterd, olijfolie, rode ui, rodewijnazijn, rundergehakt, rundvleesbouillonblokje, tijm, tomatenpuree en volle kwark

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...