Recept uit Eten in Italie:
Rauw rundvlees op de wijze van alba
- Ingrediënten:
- aspergepunten, bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderlende, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aspergepunten, bloem, boter, extra vierge olijfolie, gehakt, knoflook, munt, nootmuskaat, olijfolie, ossenhaas, peterselie, rucola, rundergehakt, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, witte truffel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: