Recept uit Margriet kookboek:
Kalkoensalade
- Ingrediënten:
- augurk, bieslook, bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, eikenbladsla, gekookte ham, kalkoenfilet, kipkruiden, margarine, mayonaise en witte druiven
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, beurre blanc, bloem, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, mierikswortel, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Picknick uit Kochen für zwei:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: