43 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroencrème fraîchedilledragoneiknoflookkomkommerkorianderkruidenlauriermelkolieolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerroomsjalottijmuiwaterwortel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Lentelangoustines

Ingrediënten:
bieslook, citroenmelisse, citroensap, citroenschil, dille, dragon, groene peper, kwark, langoustines, laurier, peperkorrels, suiker, waterkers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Appel-keriesaus

Ingrediënten:
appelen, bieslook, citroensap, kerriepoeder, maïszetmeel, peterselie, suiker, uien, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Selderijschijven

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, citroensap, eieren, bloem, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Falafel met knofooksaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, cayennepeper, citroensap, cognac, crème fraîche, ei, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, lente-ui, mayonaise, peterselie, selderij, suiker, tahinpasta, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Ananassalade - lalab nenas moeda

Ingrediënten:
ananas, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, limoensap, rode paprika, sambal oelek, slablad, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Haringsalade "Prinses"

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, maatjesharingfilet, peper, prinsessenbonen uit blik, suiker, tomaten, tuinkruiden, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Pikante karnemelksoep

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroenmelisse, citroensap, dille, dragon, gemberpoeder, karnemelk, kervel, paprikapoeder, pompoen, radijs, suiker, worcestershiresaus, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Brochettes van reuzengarnalen

Ingrediënten:
bieslook, chilipoeder, citroensap, laurier, olijfolie, peper, rauwkost, reuzengarnalen, rode paprika, sojasaus, suiker, tomaten, uien en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Grootmoeders aardappelsla

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, citroensap, komkommer, mayonaise, paprikapoeder, spek, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Blanquette de homard - Blaquette van kreeft

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, dikke room, haricots verts, kervel, kippenbouillon, kreeft, bladpeterselie, prei, sjalot, suiker, witte peper, witte wijn, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Boekweitkoekjes met wortelsalde

Ingrediënten:
boekweitmeel, citroensap, crème fraîche, ei, hazelnoten, marjolein, olie, poedersuiker, sodawater, verse bieslook, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Gegrilde vleesmix aan de spies

Ingrediënten:
ananassap, ananas uit blik, aubergine, bacon, bieslook, champignons, citroensap, djinten, fricandeau, kipfilet, knoflook, lamsvlees, lever, olie, oregano, paprika, sjalot, sla, suiker, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Sous-vide zalm met boerenkool em sauce vierge

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boerenkool, citroenrasp, citroensap, dragon, extra vierge-olijfolie, gemalen koriander, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, tomaten, zalmfilet en zout

Soort:
vis
Haal meer recepten op...