Recept uit De pastabijbel:
Chitarraspaghetti met boter en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, kruiden, parmezaanse kaas, spaghetti alla chitarra, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Groot handboek koken: