Recept uit Eten in Italie:
Open ravioli met paddestoelen
- Ingrediënten:
- boter, bospaddestoel, knoflook, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, peterselie, tomatenpuree, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bospaddestoel, bresse kippenborst, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, truffel, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: