18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbouquet garnibruine juschampignoncitroensapcognaccourgettecrème fraîcheeieidooierkipkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatpeperpreiselderijslagroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Runderstoof met knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, runderstoofvlees, selderijknol, sjalot, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentepannenkoeken

Ingrediënten:
bataat, bieten, bloem, boter, courgette, ei, halfvolle room, knolraap, knolselderij, koolraap, lente-ui, melk, olie, slagroom, spinazie, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Hartige mosseltaart

Ingrediënten:
bloem, boter, donker bier, eieren, gemalen kaas, gist, maïsbloem, melk, mosselen, nootmuskaat, peper, prei, room, selder en zout

Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Traditionele kippenpastei

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, champignons, diepvrieserwten, groene selderij, kipfilets, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode paprika, room, ui, kruiden, witte wijn en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Kougelhopfs met escargots - Tulband met slakken

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, crème fraîche, ei, knoflook, knolselderij, melk, peper, slakken, suiker, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Bouchées à la reine - Ragoutpasteitjes

Ingrediënten:
azijn, bladerdeeg, bloem, boter, champignons, crème fraîche, eidooier, grof zout, kalfsschouder, kalfszwezerik, kip, kipfilet, knolselderij, kruidnagel, laurier, lavas, peper, peterselie, prei, selderijblad, slagroom, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / pastei / orgaanvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Saures Lüngerl - Kalfslong in zure saus

Ingrediënten:
augurkensap, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, dragonazijn, groentefond, kalfsfond, kalfslong, knolselderij, laurier, middelscherpe mosterd, peper, peperkorrels, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalotten, tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe kies je een vleesvervanger?

Ingrediënten:
bloem, hamburgers, eiwit, eiwitten, granen, groente, groenten, melk, noten, peulvruchten, quorn, seitan, soja, sojabonen, specerijen, tempeh, tofu, vet, vlees, zout en zuivel

Recept van Mijn Recepten:

Londonderrysoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, kerrie, kip, kippenbouillon, knolselderij, massala, peper, prei, room, knoflook, tijm, ui, water, winterpeen en zout