41 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbessenboterbouilloncourgettedillefruitgemberknoflookkomkommerkorianderkruidenolijfoliepaprikapoederpeperrijstspecerijensuikeruivruchtenwaterwijnzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Gevulde courgette-bloemen

Ingrediënten:
babycourgette, chilipoeder, citroen, courgettebloemen, groene spaanse peper, limoen, marjolein, munt, rancherokaas, ricotta, spuitwater, zachte geitenkaas, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie's Amerika:

Californische antopasti

Ingrediënten:
artisjok, asperge, basilicum, ciabatta, citroen, courgette, dille, extra vierge olijfolie, citroen, knoflook, lente-ui, limoen, munt, oregano, sinaasappel, venkel, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Tonijn op geroosterde salsa

Ingrediënten:
citroen, courgette, extra vierge olijfolie, groene paprika, groene peper, knoflook, koriander, limoen, munt, olijfolie, rode ui, tomaat, tonijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Vurige garnalen cocktail

Ingrediënten:
avocado, citroen, garnaal, kiemgroente, knoflook, komkommer, lente-ui, limoen, little gem, olijfolie, passata, spaanse peper, tequila, kruiden, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Gegrilde makreel met zoete-aardappelpickles en muntyoghurt

Ingrediënten:
anijsster, citroen, fijne kristalsuiker, gember, griekse yoghurt, grof zeezout, kaneelstokje, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, limoen, makreelfilets, minikomkommer, munt, olijfolie, paprikapoeder, plantaardige olie, rode chilipeper, tamarindepasta, venkelzaad, zoete aardappel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Salade van krombekboon met salsa verde & tomaat

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, koriander, krombekbonen, limoen, munt, peper, peterselie, tomaatjes, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Gegrilde makreel met zoete-aardappelpickles en muntyoghurt

Ingrediënten:
anijsster, citroen, fijne kristalsuiker, gember, griekse yoghurt, grof zeezout, kaneelstokje, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, limoen, makreelfilets, minikomkommer, munt, olijfolie, paprikapoeder, plantaardige olie, rode chilipeper, tamarindepasta, venkelzaad, zoete aardappel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Orloffgebraad met wortelen in Belgische pesto

Ingrediënten:
abdijkaas, belgische graanmosterd, bieslook, bladpeterselie, boter, chilipeper, citroenmelisse, citroenzest, druivenpitolie, gele biet, gemengde jonge wortelen, groentebouillon, knoflook, knolselderij, koriander, lente-ui, limoensap, limoenzest, munt, peper, pistachenoten, varkensgebraad, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Groene kimchi van witlof

Ingrediënten:
bruine rietsuiker, citroen, fleur de sel, gember, groene appel, groene chilipeper, grof zeezout, knoflookolie, koriander, limoen, munt, peper, peterselie en witlof

Keuken:
Belgisch
Soort:
barbecue/grill / vegan / groente
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Citrusdressingvaiaties met gember

Ingrediënten:
amandelolie, citroenrasp, citroensap, gembersiroop, limoenrasp, limoensap, mosterdpoeder, munt, rozemarijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Spaghetti met tomaat en ricotta

Ingrediënten:
basilicum, fruit, gedroogde tijm, tomaat, parmezaanse kaas, kaas, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, peper, ricotta, spaghetti, tijm, tomaat, tomaten, ui, water en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Vietnamese Pho met eend

Ingrediënten:
anijs, basilicum, bouillon, chili, eend, eendenborsten, eendenvet, eiernoedels, fruit, gember, groene kruiden, groenten, taugé, hoisinsaus, kaneelstokje, kaneelstokje, kastanje champignons, kip, kippenbouillon, knoflook, kokos, kruiden, limoensap, munt, noedels, oestersaus, paddestoelen, paksoi, pinda’s, rode chilipeper, shiitake, sjalot, spinazie, sugarsnaps, taugé, knoflook, gember, verse koriander, peper, vet, vlees, witte kool en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: rode wijnen

Ingrediënten:
barolo, bessen, bramen, champagne, chianti, chili, druiven, framboos, frambozen, fruit, kaneel, kers, kersen, kruiden, laurier, merlot, paddenstoelen, peper, pruimen, rode bessen, rood fruit, rozenblaadjes, rozijnen, specerijen, vanille, vijg, wijn, zachte kruiden en zwarte bessen

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je rode zuurkool?

Ingrediënten:
augurk, bier, chocolade, citroenen, dille, fruit, groente, groenten, kimchi, komijn, kool, kruiden, olijven, rode kool, salami, sojasaus, specerijen, tabasco, water, wijn, witte kool, zout, zuurkool en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: rode wijnen

Ingrediënten:
barolo, bessen, bramen, champagne, chianti, chili, druiven, framboos, frambozen, fruit, kaneel, kers, kersen, kruiden, laurier, merlot, paddenstoelen, peper, pruimen, rode bessen, rood fruit, rozenblaadjes, rozijnen, specerijen, vanille, vijg, wijn, zachte kruiden en zwarte bessen

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen: Kerstspecial 2018

Ingrediënten:
aardbeien, amandelen, appel, bloemen, citroen, gember, granola, keukenzout, koolrabi, kruiden, lavendel, miso, muesli, pasta, peper, pepermunt, physalis, rijst, salie, shoyu sojasaus, specerijen, tamari, thee, kruiden, vlierbloesem, vruchten, yuzu, zaden en zeezout

Haal meer recepten op...