16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemchampignoncitroensapfoeliegehaktgerookt spekknoflooklaurierbladmelkolijfoliepatentbloempeperpeterseliereuzelselderijuivarkensbuikvarkensschouderwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Picknick vleespastei met ei

Ingrediënten:
ei, boter, eieren, eigeel, melk, foelie, bloem, boter, gehakt, gerookt spek, ham, laurierblad, patentbloem, peterselie, preistengels, reuzel, bleekselderij, zout, ui, varkensbuik, varkensschouder, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Picknickvleespastei met ei - derby picknick pie with eggs

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, eigeel, gemalen foelie, gerookt spek, ham hock, laurierblad, melk, patentbloem, prei, reuzel, ui, varkensbuik, varkensham, varkensschenkel, varkensschouder, verse peterselie, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / pastei
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bubur Ketan Hitem

Ingrediënten:
zout, ei, garnalen, gehakt, gula djawa, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosrasp, limoenrasp, limoenschil, lombok, olie, pandanbladeren, peper, rijst, rode lombok, roomboter, rundergehakt, santen, selderij, selderijblaadjes, sjalotten, stroop, tahu, knoflook, water, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte ketanrijst

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gratin van rivierkreeft - gratin de queues d'écrevisses

Ingrediënten:
boter, broodkruim, champignon, crème fraîche, eierdooier, gruyère, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, peper, peperkorrel, rivierkreeftjes, selderijstengel, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees in witte saus - blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Kip en champignon pies - chicken & mushroom pies

Ingrediënten:
biologische kip, bleekselderij, bloem, boter, champignon, eigeel, kip, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, peperbolletjes, ui, verse dragon, verse peterselie, water, wortel en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Varkenspasteitjes - pork pies

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ei, eigeel, gemalen foelie, laurierblad, melk, mirepoix, patentbloem, reuzel, salie, ui, varkensbuik, varkenspoot, varkensschouder, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / pastei / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zonnevisfilets in bechamel - filetti di san pietro

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge witte wijn, eierdooier, gedroogde paddenstoelen, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, water, wortel, zonnevisfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Potage Bagration

Ingrediënten:
boter, eidooier, elleboogmacaroni, foelie, kalfsbot, kippenpoulet, peper, peterselie, rijstemeel, room, selderij, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

beef, guiness & stilton pie

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, gele uien, guinness, kruidentuiltje, laurierblaadjes, look, olijfolie, peper, rode ui, rundsbouillon, rundszenuwstuk, selderij, sherry, stilton, water, worcestershiresaus, wortelen en zout

Soort:
quiche
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gestoomde lentegroenten met burrata, citroenpolenta en salsa verde

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, basilicum, bloem, bonen, boter, burrata, citroen, citroensap, cornichons, doperwten, dragon, ei, bloem, extra vergine olijfolie, boter, groene asperge, groenten, kappertjes, knoflook, water, meiraap, munt, olijfolie, panko, peper, peper en zout, bladpeterselie, polenta, polentameel, rozemarijn, salsa verde, rozemarijn, knoflook, tuinbonen, water, wijnazijn, zout en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel