Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Witte ragoutsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons uit pot, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, room, schenkelvlees en witte wijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, champignon, champignons uit pot, droge witte wijn, ei, ganzenvet, gehakt, groente, grof zeezout, kalfsgehakt, kalfsingewanden, knoflook, kruidnagel, peper, room, ui, witte bordeaux, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: