Recept uit L'Art de la table:
Biefstuk met ravigotesaus
- Ingrediënten:
- aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet op olie, appel, banaansjalot, bieslook, bladpeterselie, bloem, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ei, gekookte ham, grof zeezout, knoflook, limoensap, olijfolie, rijstazijn, rode ui, sjalot, tomaat, witte peper, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: