Recept uit L'Art de la table:
Venusschelpen in amandel - peterseliesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bladpeterselie, citroensap, gehakt, nieuwe aardappels, olijfolie, pasta, saffraan, sjalot, knoflook, venusschelpen, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, munt, olie, peterselie, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken: