Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | agavesiroop, alcohol, azijn, bleekselderij, boter, citroenschil, droge witte wijn, edelgistvlokken, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, pasta, peterselie, sjalot, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bartje Boemboe:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: