Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, bloem, boter, citroen, courgette, dille, dressing, fruit, gedroogde gist, gehakt, griekse yoghurt, gula djawa, knoflook, munt, olie, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: