Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Stukjes vis met tomaten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, kruiden, tomaat, verse basilicum, visfilet, witte peper en zout
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, baharat, balsamicoazijn, basilicum, bladerdeeg, bloem, boekweitmeel, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, krenten, kruiden, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Keukendagboek 2: