50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideolieazijnboterbruine basterdsuikerdressingeigroenteketjap benteng manisknoflookkomkommerlimoensapoliepeperpindakaassambal oeleksperziebonenspitskooltaugétomaattrassiuiwaterwitte koolwortel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Witte kool met zure room

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ei, karwijzaad, peper, plantaardige olie, suiker, witte kool, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch

Recept van Mijn Recepten:

Babi pangang met chinese kool

Ingrediënten:
allesbinder, bruine basterdsuiker, chilipoeder, chinese kool, citroensap, gember, gemberpoeder, kaas, kerrie masala, knoflook, koffiemelk, olijfolie, pindakaas, rode wijnazijn, speklap, tomatenketchup, tomatenpuree, ui, water en zout

Recept van Mijn Recepten:

Babi pangang met chinese kool - Mijn Recepten

Ingrediënten:
allesbinder, bruine basterdsuiker, chilipoeder, chinese kool, citroensap, gember, gemberpoeder, kaas, kerrie masala, knoflook, koffiemelk, olijfolie, pindakaas, rode wijnazijn, speklap, tomatenketchup, tomatenpuree, ui, water en zout

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Rode vitaminekost

Ingrediënten:
appel, citroensap, komijnpoeder, komijnzaad, mierikswortel, olie, rode kool, rode wijn, suiker, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Holishkes - Gevulde koolbladeren

Ingrediënten:
citroensap, olie, peper, rundergehakt, savooiekool, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, witte kool en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rijst / rundvlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met groenten - ketoprak

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, chinese kool, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente / soja
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poolse holishkes

Ingrediënten:
citroensap, gemberpoeder, honing, olie, peper, rozijnen, rundergehakt, savooiekool, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, witte kool, zout en zure appel

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rijst / rundvlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Rodekoolsalade

Ingrediënten:
appel, azijn, blauwe druiven, cayennepeper, citroensap, komijnpoeder, olie, rode kool, rode wijn, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Excellente vleesschotel

Ingrediënten:
ananas, ardenner ham, cayennepeper, citroensap, cognac, druiven, kasseler rib, knoflook, mayonaise, olie, paprikaworst, rookvlees, slagroom, suiker, witte peper, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gado Gado - Groentesalade met pindasaus

Ingrediënten:
aardappel, asem, bruine suiker, chilipeper, citroensap, ei, gefruite uitjes, komkommer, kool, olie, pindakaas, sambal, spinazie, tahoe, taugé, trassi, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Maleisisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoetzure rodekool met appel

Ingrediënten:
ciderazijn, citroensap, peper, plantaardige olie, rodekool, rode wijn, rozijnen, suiker, ui, water, wijnazijn, zout en zure appels

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegan / groenten en aardappels
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Rendang

Ingrediënten:
asem, bitter, citroensap, kokosnootvruchtvlees, groenten, juruk purut, kentjur, knoflook, kokos, komkommer, kool, limoen, lombok, olie, pasta, salamblaadjes, sjalotten, sperziebonen, spitskool, suiker, taugé, knoflook, trassi, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Plenty more:

Elegante koolsla

Ingrediënten:
cashewnoten, citroensap, dijonmosterd, dille, dragon, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, honing, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, radicchio, rode chilipeper, rode paprika, savooiekool, venkelknol, witte peper, wortel en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...