Recept uit Margriet kookboek:
Kalfslever met citroen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfslever, margarine, peterselie en ui
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, augurk, bleekselderij, boter, citroen, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: