Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Witte wijnsaus bij vis
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, maïzena, room, visfond en zout
- Keuken:
- Duits
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, cayennepeper, champagne, crème double, crème fraîche, dragon, droge riesling, droge vermout, droge witte wijn, ei, maïzena, peper, prei, room, sherry, sjalot, tomaat, visbouillon, water |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit De pastabijbel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch: