Recept uit De herenkookclub:
Bisque d'homard
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, cognac, kippenbouillon, knoflook, karkas van kreeft, olijfolie, prei, tomatenpuree, ui, winterpeen en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bieslook, bladpeterselie, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, boter, bruine boter, cayennepeper, champagneazijn, citroen, cocktailtomaten, cognac, crème fraîche, deeg, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, ui, winterpeen, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: