Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bruine tomatensaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, tomaten, ui en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, aubergine, bieslook, bleekselderij, bloem, boekweitmeel, bot, droge witte wijn, groente, groentebouillon, kalfsfond, kikkererwten, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2: