9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliegroene paprikakerstomaatketjap maniskipkippenbouillonknoflookknoflookpoederkorianderkurkumalimoensapmuntnoorse garnalenoliepeperplantaardige olierode paprikaserehpoedersherrytomaatuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Indiase gevulde tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, gember, kipfilet, kippendijen, knoflook, kurkuma, langkorrelrijst, munt, peper, plantaardige olie, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Mahasha - Indiase gevulde paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, gember, kipfilet, kippendijen, knoflook, kurkuma, langkorrelrijst, munt, paprika, peper, plantaardige olie, suiker en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-citroensticks

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lempers

Ingrediënten:
citroensap, gemalen kokos, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, koenjit, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, olie, serehpoeder, suiker, ui en witte kleefrijst

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Kleine saté's van kip en garnalen - saté ajam dan oedang ketjil

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, citroengraspoeder, citroensap, djahé, droge sherry, gemberbolletjes op siroop, gembersiroop, gemberwortelpoeder, groene paprika, groene spaanse peper, kerstomaat, ketjap benteng manis, kipfilet, knoflookpoeder, limoensap, mager kippenvlees, noorse garnalen, olie, peper, rode paprika, rode spaanse peper, sambal badjak, serehpoeder, suiker, ui, zilverui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Kip boemboe bali

Ingrediënten:
citroensap, djahé, ketjap manis, kip, knoflook, kokos, olie, sambal oelek, serehpoeder, suiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

La pastilla - Eenpersoonskippenpasteitjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, blanke amandelen, citroensap, ei, eidooier, filodeeg, gemberpoeder, kaneel, kip, koriander, peper, plantaardige olie, poedersuiker, ui, warkavellen en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / gevogelte