Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Chiao yen p'ai ku - Zout- en peperkrabbetjes
- Ingrediënten:
- azijn, frituurvet, krabbetjes, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke azijn, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, ei, eiwit, gember, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kristalsuiker, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, slagroom, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Basisrecept uit Hét bakboek!:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / nagerecht uit Mixen mengen malen:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: