Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gedroogde zure kersen, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, lamsgehakt, mager lamsvlees, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, piment, plantaardige olie, rundergehakt, suiker, tamarindepasta, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: