Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met gember
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, knoflook, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, droge sherry, ei, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, sesamolie, sherry, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek: