Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Abon abon (Gekruid rundvlees)
- Ingrediënten:
- azijn, bruine basterdsuiker, knoflook, laos, rundvlees, ui, water en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, arrowroot, biefstuk, blanke azijn, boter, bruine suiker, fond, gember, ketjap manis, komkommer, mager rundvlees, maïzena, melk, olie, peper, peterselie, rundvlees, sjalot, sojasaus, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: