Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Soep van groene kool en eend
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, knoflook, peper, room, tijm, ui, water, wild, wilde eend en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemkool, broccoli, citroen, courgette, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, pompoen, prei, room, rozemarijn, selderij, suiker, vlees, wild, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food en So Much More:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit The big green egg book:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: