4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladselderijblanke fondbleekselderijbloembramencitroensapcitroenschileendenvetgeklaarde botergrijze patrijshertenvleeshoofdzoete puntpaprikasknoflookkruidnagelkruidnagelpoederlaurierlaurierbladlichte basterdsuikermaïzenamargarinenormandische boterolijfolieongerookt doorregen spekpeperrode wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Patrijs met gesmoorde kool en pancetta

Ingrediënten:
blanke fond, bleekselderij, eendenvet, grijze patrijs, jeneverbes, normandische boter, ongerookt doorregen spek, pancetta, savooiekool, ui, wildfond, wortel en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Wildrollade met rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, jeneverbes, laurierblad, maïzena, margarine, peper, pimentkorrels, rode wijn, runderfond, ui, wildfond, wildrollade en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Hertenstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroenschil, geklaarde boter, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peper, plantaardige olie, rode-bessenjam, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, wildfond, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Recept uit Liever lokaal:

Duinkonijn gestoofd met bramen-chutney

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, boter, bramen, citroensap, hoofdzoete puntpaprikas, jeneverbes, konijnenboutjes, kruidnagelpoeder, laurier, lichte basterdsuiker, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, rozijnen, spek, steranijszaden, tomatenpuree, ui, vlierbessen en wildbouillon

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild