Recept uit Margriet kookboek:
Chinese gevulde omelet, foe yong hai
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, champignon, ei, garnaal, kippenbouillon, olie, sojasaus, suiker en tomatenketchup
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bloem, boter, bouillon, chilipeper, citroengras, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, knoflook, laos, lichte sojasaus, maïzena, olie, olijfolie, peper, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Mijn Recepten: