Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Torta di riso con la zucca (Rijst-pompoentaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, melk, muskaatpompoen, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rondkorrelrijst en water
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardpeer, bouillon, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, linzen, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta, rode paprika, spinazie, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Istanbul:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van De Hippe Vegetarier: