102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapeieidooiergedroogde gistgembergisthoningkaneelknoflookmeelmelkolieolijfoliepeperplantaardige oliepoedersuikersesamzaadtomatenpureeuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Wiener apfelstrudel

Ingrediënten:
appelen, bloem, bloemsuiker, boter, gemalen amandelen, griessuiker, kaneel, olie, paneermeel, rozijnen, slagroom, vanillesuiker, water en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Beslagwafels

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, eieren, gist, melk, olie, suiker, vanillesuiker, vetstof, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Jalebi

Ingrediënten:
bloem, citroensap, kikkererwtenmeel, kurkuma, bakpoeder, frituurolie, saffraan, suiker, water en zonnebloemolie

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Pita - Khubz - Lavash

Ingrediënten:
bloem, olijfolie, suiker, verse bakkersgist, volkorenmeel, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Abrikozenkolaches - abricot kolaches

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Tsjechisch / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Kahk - Hartige ringen,variant

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, fenegriekzaad, gemalen venkelzaad, komijnzaad, margarine, nigellazaad, sesamzaad, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Kahk - Hartige ringen

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, gemalen komijn, gemalen koriander, komijnzaad, margarine, nigellazaad, sesamzaad, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Bagels zonder ei

Ingrediënten:
droge gist, eiwit, patentbloem, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Ontbijt uit NAJAT:

Sfenj

Ingrediënten:
bloem, gist, honing, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Worteltaart met sinaasappelglazuur

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, gemberpoeder, kaneel, poedersuiker, sinaasappelsap, suiker, vanille-extract, walnoten, water, wortel, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Lahma bi agine - Pizza's met lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, gedroogde gist, lamsgehakt, suiker, tamarindepasta, tamarindesiroop, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Recept uit Bonen!:

Boerenmuffin met appel & grauwe erwt

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, ei, friszure appels, gember, grauwe erwten, honing, kaneel, kurkuma, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Bagels

Ingrediënten:
droge gist, ei, eiwit, patentbloem, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Pools / Duits / Amerikaans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Roggebrood

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, honing, karwijzaad, plantaardige olie, roggemeel, suiker, water, witbier en zeezout

Keuken:
Noord-west-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...