Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bavette (vlees), biefstuk, broccoli, bruine basterdsuiker, courgette, gember, gemberpoeder, japanse sojasaus, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, maïzena, oestersaus, olie, peper, runderbouillon, rundvlees, sesamolie, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van De Hippe Vegetarier: