Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, honing, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Basisrecept uit BioBudget:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Buffet / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Home made:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit Polpo:
Basisrecept uit Alle smaken van de regenboog:
Basisrecept uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit Spuntino:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef: