Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Met stokvis gevulde tomaat - tomates rellenos de bacaloa
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kaas, melk, olijfolie, peper, stokvis, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis / ovenschotel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, boerenbrood, boter, brood, chilipeper, citroen, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, fijn zout, frituurvet, gerookte paling, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, room, stokbrood, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro: