Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Groentefondue - bagna caôda
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, boter, groenten, knoflook en olijfolie
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Soort:
- groenten, aardappels en peulvruchten / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, ansjovis op zout, artisjok, asperge, bakolie, bleekselderij, bokking, bonen, boter, citroen, gezouten ansjovis, groente, jonge knoflook, jonge sjalot, knoflook, komkommer, paprika, radijs, selderij, stokbrood, venkel, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek: