Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Snack of tussendoortje uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken: