Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Pannenkoeken:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels: