Recept uit Smaak van china:
Jing shao doufu - Tofu met bruine saus
- Ingrediënten:
- arachideolie, chili-bonensaus, donkere sojasaus, gele bonensaus, gember, knoflook, sesamolie, suiker en verse tofu
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soja
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap benteng manis, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, neutrale olie, olie, peper, peultjes, pindakaas, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, stevige tofu, taugé, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit De Urban Cook:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten: