Recept uit Keukendagboek 2:
Gesmoorde lamsnek met abrikozen en kaneel
- Ingrediënten:
- abrikozen, bloem, bot, bouillon, knoflook, lamsvlees, olie, uien, vlees, water, zout, zout en peper en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, bouillon, citroensap, ei, gerookte zalm, kaas, kaneel, kerriepoeder, kip, knoflook, komkommer, laurierblad, melk, olie, olijfolie, paneermeel, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: